top of page

In het hartje van de oude binnenstad van Leeuwarden renoveerde Mydomo vier fraaie herenhuizen uit omstreeks 1600. De woningen worden opgeleverd met een stadstuin op het zuiden en een eigen parkeerplaats.

Daarnaast worden twee nieuwbouw-appartementen gerealiseerd met eigen parkeergelegenheid en dakterras. De woningen worden geheel gerenoveerd en indien gewenst, gemeubileerd opgeleverd. 

Verkocht

Verkocht

Verkocht

€ 339.000,- kk.

Wonen en Werken aan Bij de Put 1 - Prijs EUR 339.000,- k.k.
In het monumentale stadscentrum van Leeuwarden heeft Mydomo de voormalige panden van Buurke Repro in oude glorie hersteld. Het hoekpand Bij de Put 1, een rijksmonument, biedt 185 m2 werk- en leefruimte, een dakterras en de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats op het achterterrein te kopen.  

Begane grond
Aan de voorkant en de zijkant is er een opgang naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is ruim en licht met veel ramen. Achter deze ruimte is een aparte hal met keukenblok, opslagruimte en toilet. Via de hal kan men
 binnendoor de trap naar de bovenwoning bereiken. Echter er is ook een aparte buitendeur die toegang geeft tot de hal met trap die leidt naar de bovenwoning. De bedrijfsruimte kan onder ander worden gebruikt als winkel, atelier of kantoor.

1e verdieping
Via de originele trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Links vindt u het toilet en de wasruimte. Rechts geeft toegang tot de keuken. De hal geeft ook toegang tot de L-vormige woonkamer en heeft aan de voorzijde grote ramen en een hoog plafond met authentieke balken. Aan de zijkant is de kamer ook voorzien van veel ramen. In de woonkamer ligt nieuw laminaat. De keuken is voorzien van een nieuw keukenblok. Aan het einde van de overloop is een grote inloopkast onder de trap gerealiseerd. Dankzij de grote ramen zijn alle ruimtes licht en zonnig. 

2e verdieping

Via de tweede trap komt u op de ruime overloop van de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met aparte douche, ligbad en wastafel. Ook geeft de overloop toegang tot het dakterras dat op het zuiden ligt. Op de overloop is een inloop kast met daarin de nieuwe Hr-ketel en ventilatiebox. 

Bijzonderheden

Binnen- en buitenshuis is alles nieuw geschilderd. De woning wordt opgeleverd met kabel- en telefoonaansluitingen, nieuwe elektra, Hr-ketel, Centrale Verwarming, rookmelders en mechanische ventilatie. 

Om een goede indruk te krijgen van de ruimte, de staat van afwerking en de gebruiksmogelijkheden is een bezichtiging aan te bevelen. 

bottom of page