Mydomo is een jong bedrijf in vastgoedontwikkeling, dat op grensverleggende wijze creatieve en duurzame woningen realiseert voor kopers en huurders. 

Smart Location
Mydomo koopt authentieke panden in gewilde wijken. Dat zijn vaak centraal gelegen herenhuizen, fraaie panden uit de jaren ’30 of incourante kantoorpanden. Deze woningen of kantoorpanden worden creatief herontworpen en getransformeerd om aan de eisen van deze tijd te voldoen.  

Smart Budget
Door meerdere panden tegelijk aan te kopen en slim gebruik te maken van schaalvoordelen is Mydomo in staat aantrekkelijke kortingen te realiseren die zich vertalen in uiterst scherpgeprijsde woningen. 

Smart Living
Mydomo initieert niet alleen alle projecten zelf, maar vormt tevens de logistieke link tussen alle betrokken professionals op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur, ontwerp, (ver)bouw, onderhoud, beheer, interieurontwerp, financiering, administratieve en notariële afwikkelingen en gemeentelijke vergunningen. Zo blijft de administratieve rompslomp voor de klant tot het noodzakelijke minimum beperkt. 

Smart Design
Vanzelfsprekend biedt Mydomo haar klanten de mogelijkheid om mee te denken en mee te beslissen over de indeling van het huis. Daarna regelt Mydomo de bouwvergunning, verbouwing, de inrichting van de woning en de uiteindelijke oplevering. U hoeft zich nergens om te bekommeren: Mydomo neemt u alle zorg uit handen en realiseert binnen de afgesproken termijn uw droomwoning.