top of page

Mydomo is een bedrijf in vastgoedontwikkeling, dat op grensverleggende wijze creatieve en duurzame bestaande en nieuwbouw woningen transformeert en realiseert voor kopers en huurders. 

 

Smart Location
Mydomo koopt bestaande (authentieke) panden in gewilde wijken. Dat zijn vaak centraal gelegen herenhuizen, incourante kantoorpanden of scholen. Deze woningen, kantoorpanden of scholen worden creatief her-ontworpen en duurzaam getransformeerd om aan de eisen van deze tijd te voldoen.  

Smart Budget
Door meerdere panden tegelijk aan te kopen en slim gebruik te maken van schaalvoordelen is Mydomo in staat aantrekkelijke kortingen te realiseren die zich vertalen in uiterst scherp geprijsde huur of koop woningen. 

Smart Living
Mydomo initieert niet alleen alle projecten zelf, maar vormt tevens de logistieke link tussen alle betrokken professionals op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur, ontwerp, (ver)bouw, onderhoud, beheer, interieurontwerp, financiering, administratieve en notariële afwikkelingen en gemeentelijke vergunningen. Zo blijft de administratieve rompslomp voor de eind gebruiker tot het noodzakelijke minimum beperkt. 

Smart Design
Mydomo regelt het ontwerp, de bouwvergunning,  de verbouwing en de uiteindelijke oplevering van de woning.  Mydomo neemt u alle zorg uit handen en realiseert binnen de afgesproken termijn uw droomwoning. 

bottom of page